/ Fisk / Rökt fisk med pepprig coleslaw

Rökt fisk med pepprig coleslaw

Jessica den 19 februari, 2017 - 10:43 i Fisk, Grönsaker

Rökt fisk med pepprig coleslaw 2 portioner

  • 300 g vitkål
  • 2 selleristjälkar
  • 3 msk riven pepparrot
  • 3-4 msk majonnäs
  • 1 msk rostade sesamfrön
  • blandade gröna blad
  • salt
  • 250 g rökt fisk, ex makrill, böckling eller lax  
  1. Rosta sesamfröna i torr stekpanna (gör gärna en större mängd och förvara sedan i glasburk).
  2. Riv vitkålen tunt med osthyvel eller mandolin och riv pepparroten på ett rivjärn. Skär sellerin i tunna skivor. Blanda därefter kål, selleri, majonäs, pepparrot och blandade gröna blad. Strö över de rostade sesamfröna och lite salt.
  3. Servera till den rökta fisken.

2 KOMMENTERA

Lämna gärna en kommentar nedan

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 Kommentarer