/ Godis / Ugnsbakade bananer med paleonutella och nötter

Ugnsbakade bananer med paleonutella och nötter

Jessica den 3 mars, 2017 - 12:00 i Godis

Vad vore lajvet utan bananer? De är ju så sjukt användbara! Jag äter väldigt många gröna, sträva bananer – bara för att de är nyttigt.  Men…är man ute efter något sött är det mogna eller stekta/ugnsbakade bananer som gäller. Har man sedan med nutella och nötter i receptet är man garanterad en högvinst. Jag lovar!

 Ugnsbakade bananer med paleonutella och rostade nötter 

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär ett snitt längs med hela bananen. 
  3. Tryck ner nutella i snittet och toppa med rostade nötter. 
  4. Slå in bananerna i folie och sätt in i ugn ca 15 minuter. 
  5. Låt svalna en liten stund innan du tar bort. Servera sedan bananerna (med eller utan glass) medan de är varma. 

 

0 KOMMENTERA

Lämna gärna en kommentar nedan

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *