/ Grönsaker / Smörfräst basilika-vitkål

Smörfräst basilika-vitkål

Jessica den 26 april, 2017 - 20:14 i Grönsaker

Löjligt gott och enkelt tillbehör till köttfärssåsen! Räkna ca 200 g vitkål per person. 

Smörfräst basilika-vitkål

  • vitkål (eller spetskål)
  • smör 
  • färsk eller fryst basilika
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  1. Strimla kålen med en osthyvel eller i matberedare
  2. Smält smör i en stekpanna och pressa ner vitlöken. Vänd ner kålen och rör runt. Stek på svag värme tills den blir lite mjuk. 
  3. Blanda ner basilikan när kålen är klar och smaka av med salt och peppar. 

 

0 KOMMENTERA

Lämna gärna en kommentar nedan

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *