/ Baka / Paleo pavlova

Paleo pavlova

Jessica den 19 juni, 2017 - 22:27 i Baka, Recept

Pavlova –  vilken supersomrig och himmelskt god dessert!

Det består av en marängbotten, varför inte köra på maränger med honung som bas? Sedan brer man på ett lager lemoncurd, därefter vispad kokos- eller vanlig vispgrädde och sen toppar man med färska bär.  Jag har  valt jordgubbar men det går lika bra med andra bär.

Himmelskt gott är det i varje fall!

 

3 KOMMENTERA

Lämna gärna en kommentar nedan

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 Kommentarer
  • 21 juni, 2017

    Ser himla gott ut! 🙂 Själv missar jag tyvärr det mesta av den svenska jordgubbssäsongen, men eftersom anledningen är att jag befinner mig i Thailand på semester klagar jag inte. 😉 Om inte annat finns här pinfärsk mango & ananas att trösta sig med!

    Matilda
    Svara
    • 22 juni, 2017

      Jag hade också gärna offrat jordgubbsssäsongen för en lång semester i Thailand 😀
      Har du kanske ett konto på instagram så man kan följa dig?

      Svara