Rökt fisk med pepprig coleslaw 2 portioner

  • 300 g vitkål
  • 2 selleristjälkar
  • 3 msk riven pepparrot
  • 3-4 msk majonnäs
  • 1 msk rostade sesamfrön
  • blandade gröna blad
  • salt
  • 250 g rökt fisk, ex makrill, böckling eller lax  
  1. Rosta sesamfröna i torr stekpanna (gör gärna en större mängd och förvara sedan i glasburk).
  2. Riv vitkålen tunt med osthyvel eller mandolin och riv pepparroten på ett rivjärn. Skär sellerin i tunna skivor. Blanda därefter kål, selleri, majonäs, pepparrot och blandade gröna blad. Strö över de rostade sesamfröna och lite salt.
  3. Servera till den rökta fisken.

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

2 svar på ”Rökt fisk med pepprig coleslaw”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com