Vad vore lajvet utan bananer? De är ju så sjukt användbara! Jag äter väldigt många gröna, sträva bananer – bara för att de är nyttigt.  Men…är man ute efter något sött är det mogna eller stekta/ugnsbakade bananer som gäller. Har man sedan med nutella och nötter i receptet är man garanterad en högvinst. Jag lovar!

 Ugnsbakade bananer med paleonutella och rostade nötter 

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär ett snitt längs med hela bananen. 
  3. Tryck ner nutella i snittet och toppa med rostade nötter. 
  4. Slå in bananerna i folie och sätt in i ugn ca 15 minuter. 
  5. Låt svalna en liten stund innan du tar bort. Servera sedan bananerna (med eller utan glass) medan de är varma. 

 

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com