Jag brukar köpa en hel rostbiff som jag sedan heltsteker i ugn och skär upp i tunna skivor och fryser in i portionsförpackningar. Det går givetvis lika bra att köpa färdigskivad rostbiff.
När det gäller salladen så välj en sort som har stora blad, så som roman, cosmopolitan eller vanlig huvudsallad så att du enkelt kan rulla ihop det hela till wraps. Det här är en riktigt fräsch frukost som man står sig länge på!
Salladswraps med rosbiff och guacamole 2 portioner
- 200 g rostbiff
- 2 avokado
- 0,5 tomat
- 1 liten vitlöksklyfta
- 1 msk citronjuice
- (2msk fryst koriander)
- salt och peppar
- ca 8 stora salladsblad
- Lägg ut salladsbladen och lägg skivor av rostbiff ovanpå.
- Finhacka tomaten och blanda med mosad avokado, pressad vitlök och citronjuice till en röra. Smaka av med salt och peppar. Fördela sedan guacamolen på rostbiffen.
- Rulla ihop till wraps och ät!
Ååhh vad gott det ser ut 😀
Det är det med 😀