Jag brukar köpa en hel rostbiff som jag sedan heltsteker i ugn och skär upp i tunna skivor och fryser in i portionsförpackningar. Det går givetvis lika bra att köpa färdigskivad rostbiff. 
När det gäller salladen så välj en sort som har stora blad,  så som roman, cosmopolitan eller vanlig huvudsallad så att du enkelt kan rulla ihop det hela till wraps. Det här är en riktigt fräsch frukost som man står sig länge på!

Salladswraps med rosbiff och guacamole 2 portioner

  • 200 g rostbiff
  • 2 avokado
  • 0,5 tomat
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 msk citronjuice
  • (2msk fryst koriander)
  • salt och peppar
  • ca 8 stora salladsblad
  1. Lägg ut salladsbladen och lägg skivor av rostbiff ovanpå.  
  2. Finhacka tomaten och blanda med mosad avokado, pressad vitlök och citronjuice till en röra. Smaka av med salt och peppar. Fördela sedan guacamolen på rostbiffen. 
  3. Rulla ihop till wraps och ät!

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

2 svar på ”Salladswrap med rostbiff och guacamole”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com