single-leg-lift-offs.jpg

Jag vill kunna göra handstående armhävningar! Problemet är, om man nu vill kunna göra det här så måste man ju också vara bekväm med att vara upp och ner och stå på huvudet – och jag är inte riktigt där. Men så såg jag den här steg för steg guiden och då kändes det inte längre lika skrämmande att vara upp och ner.

Första steget blir att stå på huvudet mot en vägg. Sedan tar vi det därifrån. Babysteps.

Hela artikeln hittar du här.

9-Yoga-Inversions-to-Help-You-Nail-Handstand-infog.jpg

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com