Omelett med parmesan och spenat 2 portioner

  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • smör eller kokosolja
  • 1 liten påse (40-60g) spenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 40 g grovhyvlad parmesanost
  • salt och peppar
  1. Knäck äggen i en skål och blanda med vatten.
  2. Smält smör eller olja i en stekpanna och pressa ner vitlöken.
  3. Häll ner hälften av äggblandningen i stekpannan och krydda med salt och peppar. Fördela hälften av ruccolan och parmesanosten ovanpå. Låt steka så omeletten stelnar något. Vik omeletten dubbel på mitten innan servering.
  4. Upprepa proceduren för omelett nummer två.

Det går bra att byta ut spenaten mot andra gröna bladgrönsaker, exempelvis ruccola, mangold eller finstrimlad grönkål.

 

 

 

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com