Snabbaste godisreceptet comin´up! Kombinationen av de söta dadlarna ihop med lakrits är magisk!

Du behöver:

  • Dadlar
  • Lakritspulver
  • Kokosolja
  1. Kärna ur dadlarna. Dela dem längs med mitten om du vill ha mindre bitar.
  2. Smält lite kokosolja mellan dina händer och gnid in dadlarna med oljan.
  3. Rulla därefter dadlarna i lakritspulver.
  4. Klart!

 

 

av Jessica

Välkommen hit! Jag heter Jessica och jobbar som kostrådgivare med fokus på ekologisk, magsmart och glutenfri mat. Det här är en livsstilsblogg där jag delar med mig av mitt liv och mina tankar om hälsa, kost, träning och återhämtning. Utöver detta hittar du massvis med goda och enkla recept utan gluten och få mejerier. Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera dit till ett enklare, rikare och hälsosammare liv. Att hjälpa dig hitta tillbaka till kärnan. Back 2 Basics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com